10 kilograme pentru a pierde greutate: iată cum este de fapt!

piardă în greutate, fără diete10 kg piardă în greutate, fără diete

Sună, dar poate cu o dietă corespunzătoare și relevante sfaturi adevărat. Ne-am adunat regulile de bază, cu ajutorul cărora puteți pierde în greutate într-un mod sănătos. Diete diferite concepte și scumpe medicamente pot lăuda cu mari realizări, dar nu pot ține promisiunile sale în perspectivă. Noi nu punem, prin urmare, cu recomandările noastre pentru pierderea rapida in greutate deficitul de substanțe nutritive sub, dar până la grăsime și reducerea de Zahăr, Bea o mulțime de, destul de, de mișcare și de comunitate.

Mânerele de dragoste nu ar trebui să fie tratate doar urât, dar, de asemenea, dificil de a scăpa. Cel mai bun mod de a irita Hüftgold de luptă primesc nutriție adecvată și măsuri specifice de sport program. Ran an den Speck: Prin reducerea ingestia de grăsimi și zahăr, să consume multe lichide, o mulțime de mișcare, și în Consecvența generală poate fi.

  • Conținutul
  • De grăsime și de a reduce de zahăr!
  • Bea o mulțime de apă!
  • Mai multe exercitii!
  • Oameni ca-minded pentru a căuta!

Din nou și din nou ne întrebăm cum poate fi sănătos și de lungă pierderea in greutate de De grăsime și de a reduce de zahăr10 kilograme. Vom discuta despre cum să – și toate acestea fără diete! În mod constant mesajele vin prin intermediul presei, oameni care și-au pierdut într-un interval scurt de timp foarte mult în greutate. Cine vrea să piardă în greutate mai mult decât doar câteva kilograme în plus, cel mai adesea, se recomandă diete speciale sau pastile scumpe. Acestea garantează un progres rapid și să aștepte pe el impresionant, înainte și După fotografii. Noi spunem: Totul este o prostie!!! Cine vrea în mod eficient de a pierde in greutate la 10 kg, nu au nevoie de nici o dieta. Vom discuta despre cum se poate elimina într-adevăr crea 10 kilograme, fără a pune în pericol sănătatea și bucuria de viață pe con.

Principala problemă în cele mai multe diete este faptul că apare un deficit. Astfel, organismul pierde destul de repede in greutate. Dar deja după un timp organismul se obisnuieste cu deficit și reacționează la fals de foame. Apoi, slăbire stagnează sau chiar crește. Apoi, în principiu, în acel moment, atunci când dieta va fi întreruptă, și teribil de efectul yo-yo foloseste. Cei care doresc corect de a pierde in greutate de 10 kilograme, vorba plin de Dieta și de a Schimba viața lor nu merge. Pe termen scurt, succesele sunt nerealiste, dar o scădere în greutate de un kilogram pe lună este destul de realizabil și sănătos.

Sfatul nostru, se bazează pe patru puncte: de grăsime și reducerea de Zahăr, o mulțime de apă, o mulțime de mișcare, și în Consecvența generală:

De grăsime și de a reduce de zahăr!

În cele mai multe produse alimentare de prea mult zahăr sau de grăsime este pornit. În special grăsimi ascunse, care reglementează echilibrul de calorii, în mărime. Aici ar trebui să te uiți și să acorde o atenție la procentul de grăsime și Zahăr. Pe cele mai multe produse de conținutul de substanțe depuse sau deja utilizează Tabelul de calorii. Este în valoare de uita la el. În presupusa de fitness Light sau produse de multe ori un număr mare de zahăr conțin.

Bea o mulțime de apă!

Nostru metabolismul funcționează bine doar atunci când avem o hidratare corectă. Astfel, deșeurile pot fi evidențiate și-a atins scopul, eficientă și sănătoasă de a slăbi 10 kilograme, mult mai repede. 1,5-2 litri pe zi-acest lucru, desigur, ar trebui să fie. Cel mai calda apa de la robinet sau apă minerală fără gaz, pentru a apuca. Sucuri dulci și Cola-absolut tabu. Aici sunt sfaturi cu privire la acest subiect.

Oameni ca-minded pentru a căutaMai multe exercitii!

Pentru a deveni zvelt, nu trebuie să fie neapărat un alergator de maraton. De multe ori este suficient pentru a înota mai multe căi de mers pe jos sau cu bicicleta sau pur și simplu să ia o scara. Cu masa musculara mai mare, de asemenea, în mod automat mai multe calorii arse. Cine a mai adus încă niciodată sport nu ar strica, înainte de a merge la sala de sport, un medic de la cec. O mulțime de oameni sunt supraponderali, strămoșii, prea hipertensiune arterială sau plângeri similare, fără nimic. Pentru incepatori avem un mare plan de antrenament.

Oameni ca-minded pentru a căuta!

În multe orașe există un grup, la care poate să adere sau doar membru în Yazio comunitate. Indiferent dacă este vorba de mersul pe jos, de grup sau cerc, cel mai important, că el nu este singur. Aceasta motivează și ajută cu mici crize.

Cine vrea să-și piardă 10 de kilograme, eu pot, dar n-o să fugi în acest caz este vorba despre Schimbarea stilului de viață. Remedii miracol aduc, în esență, doar o pungă, în scopul de a pierde in greutate. Sau acestea sunt complet lipsite de valoare, sau un prejudiciu, în cel mai rău-sănătate. Cel care pierde în greutate, și în acest caz trebuie să câștige în viața de bucurie. La urma urmei, cu fiecare pierdute de kilograme, crește motilitatea și privată atractivitatea crește.