Detoxic Acasă Căi De Atac Pentru Eliminarea Parazitilor Intestinali

Cum Detoxic ar trebui să utilizați acest medicamentParazitii sunt organisme care invadează corpul și se hrănesc cu substanțe nutritive și sânge pentru a trăi.

Paraziții pot fi interne și externe. În  detoxic forum  timp ce paraziti externi sunt, de obicei, vizibile pentru ochiul uman și pot fi îndepărtate cu ușurință de către o serie de metode, paraziți interni sunt dificil de a detecta și necesită mai mult efort pentru noi.

Paraziții sunt paraziti externi care sa răspândit rapid prin detoxic obiecte personale, haine și lenjerie de pat. Prin urmare, în scopul de a preveni de a scăpa de ele complet, este extrem de important ca alții să fie păstrate de contagiune. Unele acasă căi de atac sunt detoxic forum suficient de stabil pentru a avea o infecție parazitară și scoateți-l complet.

Acasă Detoxic căi de atac

Morcovi pentru a mânca un tratament cunoscut pentru tratamentul de paraziti intestinali. Luați două morcovi și rállelas. Mananci pe stomacul gol dimineața devreme. Face acest lucru de zi cu zi, nu numai pot ajuta să scape de paraziți, puteți detoxic forum preveni acest lucru în prezent, dar, de asemenea, ajută la atacuri viitoare. A mânca ca un beneficiu suplimentar, morcovi va ajuta, de asemenea menține ochii sănătoși.

O Ceașcă de suc de menta si un pic de sare si suc de lamaie. Această băutură va ajuta pentru câteva zile, elimina toate tipurile de infecții parazitare. Parazitii detoxic pareri pot provoca malnutriție și alte probleme în organism și, prin urmare, este foarte important pentru a elimina organism pentru o sanatate perfecta.

Coco consumul de nucă de cocos, puteți grătar ucide toate paraziți în stomac. Faci asta timp de o săptămână, atunci când bănuiți că prezența de paraziți. Bea lapte de nucă de cocos și nucă de cocos rasă împreună, corpul tău în evidența rapidă vindecare în câteva zile.

Ulei de ricin și lapte Un pahar ia lapte cald cu doua lingurite de ulei de ricin. Acest lapte este eliminarea paraziților este de a bea detoxic pareri  prin fecale. O puteți face în mod continuu timp de o săptămână vă oferă scutire totală de paraziti intestinali.

Semințe de lamaie Semințele de lamaie zdrobit pot ucide paraziții și scoateți activitatea lor în stomac. Ia semințe de lamaie si tritúralas până când veți avea o  detoxic  forum  pastă. Adăugați această pastă într-un pahar de apă și bébelo. Puteți adăuga un pic de suc de lamaie. Dacă este posibil, deoarece acestea sunt destul de amar, și doar semințele și trágalas mesteca

Suc de rodie Bea suc de granada oferă relieful este necesar, dacă ai paraziți în stomac. detoxicRodie poți mânca sau de a lua sub formă de suc. Granada a detoxic forum adăuga la dieta de zi cu zi (de exemplu în salate) va ajuta cu acest lucru, stomacul curat și sănătos.

Semințele de papaya Negru semințe de papaya pe care le arunca în fiecare zi, după ce mănâncă fructe delicioase pot într-adevăr ajuta pentru a scapa de corpurile noastre de paraziți. Să nu dispună de data viitoare la gunoi. Tritúralas și beam-le într-o pastă, detoxic pareri  pe care o puteți consuma, împreună cu fructe, curata tractul digestiv și păstrați-l gratuit de paraziți.

Rosii Taie două roșii și se adaugă un pic de sare și piper negru. Mănânce în fiecare zi pentru a preveni infecțiile cauzate de fungi și paraziți în organism și de stomac.

Usturoi Usturoiul, chiar daca este un miros foarte, foarte incomod pentru mulți, poate ajuta la eliminarea paraziților din intestin. Anti-bacteriene detoxic forum si anti-fungice și, prin urmare, un antidot eficient pentru a șterge microbii din organism. Guma de cativa catei de usturoi pe zi pentru a preveni și elimina paraziții.

Zer și iaurt Probioticele sunt excelente pentru eliminarea paraziților și a infecțiilor cauzate de candida în interiorul tractului digestiv, în parte, pentru că promovează creșterea de bacterii sanatoase. Consuma o Cana de lapte sau iaurt în fiecare zi ține stomacul liber de infecții și previne răspândirea bacteriilor dăunătoare.

Sucuri din legume crude Bea sucuri de legume, alimente crude are numeroase beneficii pentru organism. Sucurile din legume sunt substante nutritive  detoxic forum importante și, în plus antioxidanți în sucuri, purificare de sânge, inclusiv toxine și paraziți prezente în organism promova. Un alt avantaj de legume crude enzime digestive.

Oțet de orez Oțet, în toate formele sale, este bun pentru tratamentul unui număr mare de plângeri. Paraziți, scoateți-o lingura de otet intr-un pahar de apă. Mai mult acid oțet, cu atât mai bine. Pentru infecții parazitare, grele, recomandat de la 3 la 4 pahare pe zi.

Catei Unghiile de miros-un naturale anti-microbiene și sunt bune pentru tratamentul de paraziți în intestin. Nu numai că puteți elimina detoxic pareri parazitii, dar poate distruge, de asemenea, ouă și de a ajuta în prevenirea episoade suplimentare de infecție. Mesteca 1-2 cuie în fiecare zi pentru o curățare colon.

Turmeric Curcuma are o varietate de efecte medicinale și poate fi utilizat pentru tratamentul infecțiilor parazitare. Adauga turmeric să alimentelor sau consumate direct cu apa pentru a fi un rezultat al mai rapid și mai eficient.

Pentru ce afecțiuni sau boli este acest medicament detoxic forum a fost prescris?

La mebendazol este un medicament lombricida, ucide paraziții. Este folosit pentru cazuri de paraziți, viermi rotunzi (nematode), uncinarias (fir de viermi (de exemplu, râme), oxiuri, tricocéfalos și alți paraziți.

Acest medicament poate fi de asemenea utilizat pentru alte scopuri ca prescris, adresați-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Cum Detoxic ar trebui să utilizați acest medicament?

Acasă Detoxic căi de atacLa mebendazole vine Ambalat sub forma de detoxic pareri tablete masticabile. În General, se ia de 2 ori pe zi, dimineața și seara, timp de 3 zile, sau în doză unică. Puteți mesteca tabletele, înghițiți-le întregi, sau se pisa-le si amesteca-le cu alimente. Tratamentul poate fi repetat într-o perioadă de 2 până la 3 săptămâni. Urmați cu atenție instrucțiunile de pe eticheta de droguri și nu-ți cer să înțelegi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul, orice parte din tine. Ar trebui să utilizați de droguri în conformitate cu instrucțiunile. Nu sunt mai mult sau mai puțin decât doza specificată chiar mai departe, a urmat a fost prescris de către medicul dumneavoastră.

Ce măsuri speciale de precauție ar trebui să urmez?

Înainte de a lua mebendazole:

  • spuneți medicului dumneavoastră și detoxic parerifarmacistului dacă sunteți alergic (hipersensibil) la mebendazol sau orice alte medicamente.
  • informați medicul dumneavoastră și farmacistului ce medicamente cu și fără prescripție medicală luați, mai ales carbamazepina (Tegretol), fenitoina (Dilantin), și vitamine.
  • informați medicul dumneavoastră dacă aveți sau ați boli.de detoxic stomac sau ficat
  • informați medicul dumneavoastră dacă sunteți gravidă, intenționați să rămâneți gravidă sau dacă alăptați. Dacă rămâneți gravidă în timp ce detoxicforum luați acest medicament, informați imediat medicul dumneavoastră.

Ce ar trebui să fac dacă am uitat să luați o doză? Luați detoxic pareri  doza omisă imediat ce vă amintiți, dar dacă este timpul pentru următoarea, sări peste cele pe care le au, și urmați cu ta normal de dozare. Nu luați o doză dublă pentru a compensa o doză uitată.

Care sunt efectele secundare ale detoxic pareri acestui medicament ar putea provoca? Deși efectele secundare ale acestui medicament nu sunt comune, ar putea fi prezentate. Informați medicul dumneavoastră dacă oricare dintre aceste simptome este severa sau daca nu du-te departe:

  • diaree
  • dureri de stomac

Cum ar trebui să stocheze sau dispune de acest medicament? Păstrați acest medicament în recipient detoxic pareri închis ermetic, și la îndemâna copiilor. Păstrați-l la temperatura camerei și departe de excesul de căldură și umiditate (nu in baie). Dispune de toate medicamentele care este depășit sau nu detoxic pareri  mai sunt folosite. Discutați cu farmacistul despre eliminarea corespunzătoare a medicamentelor.

Ce ar trebui să fac dacă am supradoză? În caz de supradozaj, suna locale de control detoxic forum otravă la. Dacă victima este inconștientă sau nu respiră, suna imediat la 911.

Ce alte informații importante trebuie să știi? Păstrați toate întâlnirile cu medicul dumneavoastră și de laborator. Medicul dumneavoastră poate efectua unele teste de laborator în scopul de a determina o reacție a corpului pe mebendazole.

Nu lăsa alte persoane să-ți iei medicamentul. Este probabil că prescripția nu poate fi reînnoit de către farmacist fără un certificat detoxic pareri  medical. Dacă suni simptome de infecție după ce luați medicamentul, medicul dumneavoastră.

Este important să păstrați o listă scrisă de toate medicamentele pe care le luați, inclusiv,, împreună cu o rețetă și le-ați cumpărat fără prescripție medicală, inclusiv vitamine și suplimente. Trebuie să lista de fiecare dată când vizitați medicul  detoxic forum dumneavoastră sau, dacă nu există un spital. Este important, de asemenea, informații în caz de urgență.